Nederland

Ons bedrijf heeft 20 jaar ervar in het werken met riet als dakbedekking.
Het rieten dak heeft vele voordelenboven een traditioneel dak, zoals:

Toepasbaar in elke omgeving, het geeft uw woning een voornaam aanzien. Milieuvriendelijk, het is een natuurlijk materiaal. De aanleg en restafvoer zijn geen belasting voor het milieu. Isolerend,in de winter tegen de koude en in de zomer tegen de hitte van de zon. Het draagt bij tot een aangenaam leefklimaat. De kapconstructie kan veelal lichter(goedkoper) worden uitgevoerd dan bij een zwaarder materiaal zoals stenen pannen. Absoluut waterdicht, onder voorwaarde van de minimale dakhelling is de kap absoluut waterdicht. Ook voor uw tuinhuisje, schuur of garage is een rieten dak een aanwist. Wij kunnen dit werk voor u uitvoeren in nieuwbouw en in reparatie. Ook de aanleg en reparatie van het timmerwerk kunnen wij voor u verzorgen. Zie bijgaande fotos als voorbeeld van de mogelijkheden van ons bedrijf.

Trimexen Kft.
Hungarian company
e-mail: trimexen@gmail.com